Traprenovatie.
 
Wanneer uw oude trap een doorn in het oog is, u toe bent aan iets nieuws en op zoek bent naar een doeltreffende oplossing bent u bij Franciscus wonen  aan het juiste adres. Een trap bekleden met houten of laminaat overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.

Franciscus wonen heeft door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.

Met het traprenovatie systeem van Franciscus wonen profiteert u niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van onze jarenlange ervaring met houtproducten.

Na jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten heeft franciscus wonen  traprenovatie er bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat u voor uw traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten. Het traprenovatie systeem is daarom niet alleen zeer succesvol, maar ook een eerlijk product.

Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling, een klassieke sfeer of een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.
Bij Franciscus wonen kunt u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten.

Onze vertegenwoordiger is u graag van dienst ,en kan u adviseren over de vele mogelijkheden.