Franciscus wonen   garandeert vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit. Door ons specialisme en goede contacten met leveranciers kunnen wij kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.

Voor massieve houten vloeren wordt uitsluitend Europees hout gebruikt. Elke plank, voor b.v. uw eiken vloer ,kasteel vloer of visgraat parket, gaan door onze handen en wordt geselecteerd op kwaliteit.

Hoewel het basis materiaal hetzelfde blijft kunnen we u diverse bewerkingen aanbieden, hiermee kunnen we elke gewenste uitstraling aan de vloer geven.En gaan wij mee met de laatse trends.

Hout is een natuurlijk product dat jaren mee gaat als er zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Wij zorgen ervoor dat de vloer goed afgeleverd en gelegd wordt, de klant moet op zijn beurt zorg dragen voor de beste omstandigheden.
Uiteraard geven wij u het advies hoe met uw vloer om te gaan.Een houten vloer is een hele investering, maar zal ten alle tijden een visitekaartje zijn voor uw woning.
 

Wij zijn voor onze klanten altijd beschikbaar voor advies, reparaties en onderhoud. Ook voor bijvoorbeeld traprenovatie.

Elke situatie is anders, daarom komen wij graag bij u over de vloer voor een vrijblijvende offerte.

Laat u overtuigen door onze kwaliteit.